På smällen

Jag, Jesper och mamma har just sett "På smällen" den var skit bra tyckte jag. kvällen förövrigt har bestått av en heldel mys med min älskling, världens mysigaste kväll. Nu börjar en ny film på tv som vi tänkte se.

Lovet blev väldigt lugnt för min del, har jobbat och bara varit hemma. Inget festande blev det heller, har inte festat på flera veckor, det känns faktiskt skönt att bara kunna ta det lugnt i bland också.  På måndag börjar skolan igen, och det första vi börjar med är prov. Jag har inte ens slagit upp boken, skolan är inte min grej. Men mina tjejer gör att jag tar mig dit varje dag, eller i allafall nästan varje dag (a) .. Nu ska jag krypa ner brevid älsklingen i tv soffan. Puss och godnatt!




(Y)


Åhléns Ida.






Dagens Outfit har jag blivit riktigt duktig att bjuda er på, eller hur?
Idag har jag jobbat. Enbart i 3 timmar. Men det räcker gott och väl när man har jobbat hela veckan. Efter jobbet blev det en trevlig fika med Jossi. Vi hade en heldel att prata om, skönt! Oh nu är jag hemma hos mamma och myser lite med mig själv i Jespers stora tröja och ett par leggings, underbart. Vi hörs senare i kväll gullisar! Kisss

Resultat


  Innan.

Efter.


En osminkad och trött Ida! Godnatt mina godingar.


Fredags Outfit



 





 


Hejsan.

Hejsan och godkväll. Idag har jag och jeppe varit i Linköping. Först var vi i Linköping stan sen åkte vi till IKEA, det var mycket trevligt. Jag köpte mig en ny brunkräm och en hårfärg till mitt löshår som jag ska sätta mig och färga nu. Plus att jag köpte ljus inne på IKEA till mammi, sen köpte jag en födelsedags present till pappa också trots att han inte fyller år förns 10 Mars, men det är alltid bra att vara i god tid. Nej nu ska jag sätta mig och färga löshåret. Dagens outfit får ni sen och även resultatet på löshåret. Vi hörs snart, ciao!




10 Månader.

Klockan är lite över 12 och idag firar jag och Jesper 10 månader. Allting har gått så otroligt snabbt och du betyder bara mer och mer för varje dag som går. Det är du eller ingen. I kväll har vi myst en hel del framför tv:n med godis och chips. Vi har bara legat och hållit om varandra, hur mysigt som helst. Det behöver man ibland. I morgon har vi bestämt oss för att åkt till Linköping och IKEA, där vi ska strosa runt i alla butiker. Ska också försöka inhandla mig lite välbehövliga saker. I morgon kväll får vi se vad som händer, kanske en bio och lite käk?


 

 

Jag älskar dig Jesper Larsson!


Solning.

Just hem kommen från en varm och skön solning. Och maten har just slingt ner i min mage. Nu väntar kaffe. Som alla redan vet är jag en stor kaffe kärring, i like it. Sen väntar en mysig kväll tillsammans med älskling!




Ny uppdatering.

Dagens outfit kommer nedan. Idag blev det att dra på sig jobbar kläderna igen för att dra mig i väg till Åhléns. Blev dock en kort dag där, jag jobbade bara 11 till 2. Efter jobbet var det dags för Bup som varje torsdag, tråkigt. Efter det blev jag hämtad av älsklingen och nu sitter jag hemma hos mamma. Jeppe och jag ska dra ner till stan för att sola. Sedan beger vi oss till pappa för att tillbringa natten ensamma där, mysigt. I morgon är min första lediga lov tag, tack och lov. Hoppas ni alla har haft ett underbart lov. Mitt hela lov har bestått av jobb, jobb och jobb! älska pengar.


  

Åhléns Ida.


Förlåt för jätte dålig uppdatering av mig, har tyvärr inte haft tid med att blogga. Igår slutade jag 6 och sedan kom tjejerna till mig vid 7, vi käkade och såg på film hela kvällen. Det var super mysigt. Efter klockan 12 blev jag Cassandra och Towe ensamma, vi pratade och skrattade en hel del. Mamma hämtade sedan oss, vi skjutsade hem Cassi. Efter det slocknade jag och towe i min gosiga säng. Tack för en trevlig kväll mina härliga tjejer.


Vi hörs i kväll nu ska jag sola!


Brandbilar och poliser.

Kom hem från baketen runt 9, Dolphins vann som vanligt. Dom är super duktiga. Jeppe jag och mamma har kollat lite tv. Och för drygt en kvart sen kom det till en början en polis bil, sen fylldes det på med brandbilar och polisbilar utan för vårt hus. Det blev folk samling så jag och Jeppe vart mycket nyfikna så vi vart tvungna att smyga ut och kika lite, det brann. 8 fönster stog öppna och grannarna stod utanför lägenheten. Vet inte riktigt vad som har hänt, men det lär stå i tidningen i morgon. Jag tycker det är lite småläskigt när det kommer massa poliser och brandbilar. usch!

Snart ska jag och älsklingen krypa ner i sängen och mysa lite. Vi båda ska upp och jobba i morgon. han börjar 7 och jag börjar 11 och jobbar till 6, money money.. Förkylningen sitter fortfarande i och mitt huvud sprängs snart. Så det ska bli skönt att krypa ner i sängen. Vi hörs i morgon alla älskade läsare. Ursäkta för dålig uppdatering men jag hinner inte med så mycket nu när jag jobbar. Torsdag och Fredag är jag ledig så då blir det en hel del bloggningen. Godnatt kramar från mig.

 


Dagen, och dagens Ida.

Jag är just hem kommen från jobbet och ska nu ta och slänga i mig lite mat. Sedan kommer Jesper och hämtar upp mig, vi ska se basketen. trevligt trevligt. Här kommer dagens Outfit, vi hörs i kväll snyggisar!   ciaaao.











Puuuuuuuuuuuuussss!




Godnatt.

Jag sitter i soffan och är precis ny duschad, ska snart krypa ner i sängen, jag mår verkligen inte bra. Hostan är otrolig jobbig och det känns som att febern börjar smyga sig på mig. Idag har jag varit jätte dålig på att uppdatera och i dom inläggen jag har lyckats skriva har inte varit så jätte roliga. Men man kan ju inte alltid vara på topp, eller hur?

Tyvärr blev det inga bilder i dag heller så jag bjuder er på en bild från i går.  Godnatt alla underbara!



Vilken tönt. En ny duschad tönt!


Åhléns Ida!

Åh hej alla kära läsare. I dag har jag inte uppdaterat någonting, nej! För jag har faktiskt jobbat. Johan ringde mig i morse när jag låg och sov, och fråga om jag kunde komma in och jobba i dag också efter som att det är så mycket sjuk personal tydligen. Så jag jobbade 10 till 5. Åh efter som att jag somnade så pass sent i går kväll så fick jag inte så mycket natt sömn. Så nu är jag döds trött. Har sovit en timme.

Förkylningen och hostan har bara blivit värre och värre, blää! Vi får väl se hur jag mår i morgon.
Ska försöka bjuda er på en dagens bild sen om jag orkar!  PUUUUSSS...


Dagens IDA



Ny kamera.

Jag skulle verkligen behöva en ny kamera, men jag sitter och kollar runt lite, med vet inte riktigt vad man ska ha för någon. och vad som är bra och dåligt? Någon som har förslag på någon bra kamera?





Funderar på något liknande som den? vad tycks?


Kvällen i bilder.

 



Tv:n



Jag och Jesper i tv soffan.



Jag och mamma i tv soffan.


Hockey!

Jag har just kommit hem. Jag bestämde mig för att följa med jeppe på hockey match, Hästens A lag spelade mot Nybro. Det var verkligen en spännande match, det blev förlängning och sedan straffar,  Hästen vann så klart matchen, good (Y) . Övriga dagen har jag bara varit hemma och legat i min säng alone. Nu väntar Wallander film på tv, som jag ska se tillsammans med mamma och Jesper. men först ska jag sätta mg i soffan och se blåsningen.

Jag var förbi pappa förut för att hämta min kamera så får väl ta och bjuda er på lite bilder så småning om.

Vad har ni gjort i dag?




Godmorgon!

Hejsan och godmorgon!Klockan är bara 11 och jag är redan uppe. I natt somnade jag inte förens klockan halv 4. Kunde verkligen inte somna, jag låg i 2 timmar och vände och vred på mig. Jag vaknade dessutom upp genom förkyld, det är mamma som smittat mig, tack (Y).

Idag vet jag inte alls vad som händer för min del, ska nog försöka lura med mamma ut till maxi sen när hon slutat jobbet. Finns inte så mycket att göra nu när Norrköping är täckt med snö.

Jag fick ett mms av pappa i morse,  han skrev att dom hade det toppen bra och att det är lika soligt där som Egypten. Oh på det mmset gjorde han mig faktiskt riktigt avundsjuk.

Nea, nu ska jag springa och hämta mitt kaffe som just runnit ner och bre mig en maka. vi hörs senare, ciao!


Pappas mms bild till mig. Bilder är från Österike.


Godnatt

Stor godnatt kram till er alla, från mig!


Gamla godingar.



Jag bjuder er på några gamla godingar!



En ensam flicka!

Nu har tjejerna gått, och det är bara jag och mamma kvar! Det har varit en trevlig och mysig kväll, tyvärr inga foton efter som att jag inte orkade åka hem till pappa för att hämta min kamera, och som sakt min mobil är inte helt återställd från vattenskadorna den fick när jag tappade den i städhinken.

Jeppe är ute, och antagligen super han skallen av sig. Jag sitter ensam i soffan och tänker.. Mina tankar sätter spratt när jag är ensam. Det är hemskt, hemskt och hemskt. Jag önska just nu att jag var i en annan stad på en annan planet. Föresten jag saknar min pappa, bläää!


En dag är det min tur att lyckas.




Melodifestival

Sitter nu i soffan och myser med mamma, cassi, ninni och Tilda. Vi ser faktist på sweet home alabama den är faktiskt ganska bra. Här i soffan har vi suttit hela kvällen och bara myst framför melodifestivalen med godis och chips, vi har också hunnit prata en hel del skit.

Nu ska vi fortsätta trycka i oss våra rostade mackor med ost och marmelad, mumma!





lovely!


Tillbaks i sängen.

Nu är jag hemma från Jeppe igen och jag är mätt och belåten, det vart pomme och kött, mumms.
Jag blev visst inte ensam i kväll för Cassi Ninni och Tilda kommer för att se melodifestivalen, mysa och äta lite gottis. Får se om det blir några foton också som jag kan bjuda er på i kväll!

Tack ännu en gång för alla fina kommentarer jag får av er, det värmer!

Nej nu ska jag springa upp från min älskade säng och dator för att tända lite ljus och plocka i ordning lite på min kläder, vi hörs senare i kväll, hoppas alla får en mysig och rolig lördags kväll.  ciaaao!





Melodifestivalen 2010


Besöksrekord.

Idag var ni riktigt duktiga på att läsa min blogg, ett nytt besöksrekord har jag fått, och bättre kan ni det vet jag. Då blir det inte bara en bild i kväll kan jag lova er.

Nu ska jag dra mig i väg på middag hos min pojkvän som bor 3 hus i från mig (Y) yoppen . Vi hörs efter, puss på er!




Ett stort rött hjärta till er läsare!


sängen blir min kväll!

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på mina grannar som lever, barnen under verkar leka och ha kul. Och dom över mig värkar ha väldigt roligt i sängen, som alltid. Själv ligger jag och har skit tråkigt.

Det finns verkligen ingenting som kan göra mig glad i dag känns det som.. Nej gud vad tråkig jag är.
Jag ska i allafall i väg till Jeppe om en och en halv timme och äta lite grillad mat med hans familj, trevligt. Sedan ska han ut, inte lika roligt för mig som antagligen inte orkar ta mig upp ur sängen för att göra någonting alls.
Mamma jobbar kväll så hon kommer inte förns halv 10 och hemma hos pappa är det lika dött där, för han är i Österike och åker skidor i en hel vecka. Det är ju melodifestivalen i kväll de kanske man borde kolla på. aya vi märker hur det blir med det.

Vad gör ni andra en dag som denna?

lite roliga bilder skulle göra den här bloggen enormt mycket roligare så jag tänkte svänga förbi hemma hos pappa och hämta kameran sedan.    Ni är underbara tack för alla finna kommentarer.  vi hörs senare, ciaooo!



Jag och Malin i sommras i Göteborg.

Lördag!

Hej på er, idag är det lördag och världens jävla snöstorm ute. Idag är en sådan tråkig dag där jag inte orkar göra någonting alls mer än att sitta hemma och deppa.   Jag har så jäääävla trååååkigt!

Igår blev det ganska sent efter som att jag satt uppe och skrev på bloggen om min anorexi, jag hoppas att ni tyckte att det var lite intressant i allafall, och att ni fick en liten inblick hur det är att leva som anorektiker.

Igår ringde chefen på Åhléns och frågade om jag kunde jobba tisdag och onsdag nu på lovet, jag tackade absolut ja! Alltid kanon bra med lite egna pengar i fickan. 

Ikväll blir det troligt visst ganska lugnt ska vara med Cassi och ninni än så länge. Towe kunde tyvärr inte komma in efter som att det är snöstorm i hela skänninge, mycket tråkigt..     Vad ska ni andra göra? 



Jennifer och Cassandra i sommras.
 


Min egen text om min Anorexia.

Om min Anorexia.
Som ni alla vet har jag tyvärr lidit av tränings anorexia, och det var bland det absolut värsta jag har varit med om i hela mitt liv. Det som utlöste min anorexi började med att mitt korsband i vänstra knät gick av under en fotbolls cup med A-laget 2006. Efter att korsbandet hade gått av började jag tränna för att kuna vara på plan igen så snabbt som möjligt, i början var det inget tvång att träna, det vart som en vana jag hade från innan, där jag tränade ganska mycket fotboll. Efter ett tag av hård träning och ganska mycket press på mig själv att komma tllbaka till fotbollen blev det bestämt av jag skulle operera knät. Efter mycket om och men blev det så och datumet blev 5 April. Den 1 April 2006 fick jag körtelfeber pga att jag hade tränat så mycket, så operations tiden på Sofiahemmet i stockholm blev inte av. Efter som man är sjuk får man absolut inte operera sig. Jag blev så otroligt ledsen att jag grät 2 veckor efter det. Vi fick till slut en tid hemma i Norrköping på vrinnevisjukhuset den 5 Juni, 1 månad senare än bestämt. Efter operationen gick jag på krykor i drygt 2 till 4 veckor, jag började träna igen på gymet en vecka efter operationen knäpp som jag är, men bara det jag kunde det vill säga över kroppen. När knät väl var så pass bra att jag kunde sätta i gång med konditonen igen började det lössas ut ordentligt. Under den tiden jag gick på kryckor och inte kunde utöva konditons övningar slutade jag för det mesta med godis och snacks. Där efter blev det tränings pass flera timmar om dagen, och jag kände genast ångest när jag inte fick utöva den dossen av träning jag kände att jag behövde. Depritionen började också sätta sina spår.  Jag slutade helt att träffa vänner och göra sånt som jag tycker är roligt. Jag slutade också med att klä mig snyggt och fixa i ordning mig som jag innan brukade. Jag gick runt i stora slappa kläder med en tung tränings väska på ryggen. Jag började också bli mycket mer ososial mot min familj och omgivningen. Jag tappade intresset för allt som jag alltid gillat, jag kunde inte heller sova om kvällarna. Jag grät varje dag och kände mig allmänt världelös. Mamma och pappa började inse att jag inte var som jag skulle, och en kväll i September berättade jag för mamma att jag inte kunde sluta träna. Hon blev genast upprörd och ringde BUP "Barn och umgdoms psyke" Vi fick komma dit men en gång och dom sa diräkt att det var till en början var en ätstörning. Min ätstörning var att jag var tvyngen att träna för att kunna äta. Mamma och pappa visste inte vad dom skulle tro efter som att jag åt så pass mycket mat. Men om jag då gämförde med hur mycket jag tränade så var det alldeles för lite mat. Mamma och pappa visste då inte att jag tränade så mycket som jag gjorde. Dom visste att jag tränade mycket, men inte så pass mycket. Det blev samtal varje vecka på bup, efter tiden vart det mer och mer tränig och där efter mer och mer ångest och tårar. Träningsdosen vart högre och matsossen mindre, och det innebar att jag gick ner i vikt. På bara några månader hade jag gått ner 10 kilo. Utligare fler kilo tappade jag. Bup bestämde att jag skulle läggas in på sjukhus i Linköping. Samma dag som det blev bestämt var jag tvyngen att åka till Vrinnevi sjukhuset för att få dropp, dagen därefter vart jag innlagd på sjukhuset i linköping. Det var hemskt. Dom tvinga i mig mat och det var förbjudet att överhuvudtaget ta ett steg själv, så jag blev rullstols sittandes under en tid. Min puls låg på 38 när jag kom in och min vikt låg på 42 kilo, vilket jag tyckte inte var så lite. Men mina hjärtslag hade försämrats otroligt mycket och min puls var riktigt låg. Jag blev allt mer deprimerand och bliv varje dag tvingad till medicin. Efter drygt en månad på sjukhus fick jag äntligen åka hem, vilket var lika pissigt det, mamma, pappa och bup hade koll på allt jag gjorde och allt jag åt. Jag fick inte ens stänga dörren när jag skulle gå på toa eller duscha. Efter drygt ett år efter sjukhuset fick jag börja klara mig själv igen, till en början gick det sådär, men till slut kunde jag kontrollera mitt tänkande. Idag lider jag fortfarande av deprition men är nästan helt återställd från min anorexia.

Det där var min egna text om min sjukdom, jag skulle hemskt hjärna vilja hjälpa andra tjejer och killar som lider av det här eller är på väg in i det. Försök att leva dagen som om det vorde den sista, det är mitt moto idag!




Om anorexia.
Anorexi är en psykisk sjukdom som oftast drabbar unga kvinnor i 12-18års åldern. Några få blir sjuka före puberteten men sällan personer över 20 års ålder. Genomsnittet för ”sjukdomsdebuten” är omkring 15 år. Flickor som pluggar mer och har högre krav på sig i skolan riskerar mer. Man har räknat ut att så många som 1 av 100 kvinnor lider av anorexi.

Anorexi sägs sitta i sinnet i huvudet - men påverkar kroppen. Sjukdomen får den drabbade att helt oförklarligt gå ned i vikt, så pass mycket att det kan leda till döden, så därför är sjukdomen väldigt farlig och kan ge men för livet.

En anorektisk person drabbas av så kallad viktfobi, det vill säga rädsla för att gå upp i vikt fast man är underviktig, därför får alla speglar i hemmet och omgivningen tas bort. Personen får helt enkelt en felaktig syn på sig själv. Den som är sjuk anser sig tjock i sin spegelbild fast hon eller han egentligen är sjukligt mager.

Anorexi betyder ”nervös aptit”. Detta stämmer inte riktigt, för aptiten finns där vid en viss tid, fast man inte kan tro det. Den drabbande bekämpar detta med allt större kraft och allt övergår till slut i ”självsvält”, eller rättare sagt, som jag nämnde ovan, i ”viktfobi”.

Vanliga kännetecknen för anorektiskt beteende är: undvikande och minskning av matvanor, lögner  ”jag har redan ätit”, kräkningar, laxermedelsanvändning och överdriven motion.

Tidiga signaler på Träningsanorexi
· Ökad träningsmängd, ofta kvantitetsmässigt i form av fler eller längre pass
· Menstruationen försvinner
· Ökad aktivitet inom andra områden
· Ibland är man av oförklarlig anledning lessen eller sorgsen- deppig
· Många och långa toalettbesök
· Rödsprängda ögon
· Problem med sömnen
· Huvudvärk- äter ofta Treo, Alvedon eller liknande
· Yrsel och svimningar
· Torr hud och torrt hår
· Förstoppning
· Frusenhet- går gärna omkring i stora och varma kläder
· Fixerad vid matlagning och vikt

Nannana!

Sanna åkte hem för ett tag sen, det har varit en väldigt trevlig fredags kväll med mycket prat och skratt, skönt att få träffa dig igen gumman. Vi såg på lets dans och käkade godis, synd bara att Elin Kling åkte ut, hon är otroligt söt och duktig.

Just nu ligger jag i soffan med mamma och ser på tv. Finns inte speciellt mycket att se nu på fredagskvällen. Jeppes match slutade för ett tag sen så nu borde han vara på väg. Fick sms av svärmor när matchen var slut, dom vann tydligen med 6-1 och lilla plutten min hade gjort ett mål förhoppningsvis "för mig" hihi. skämt och sido.

Hoppas ni har haft en bra fredags kväll, eller en bra början för den är ju troligt viss inte slut för vissa.
Jag har i allafall haft en mysig hemma kväll, och mer mys kommer det bli! (Y)   .... på återseende!





Fredaga mys.

Idag har jag bara tagit det lugnt, myst lite med Jeppe innan han skulle åka och spela match i Mjölby.
Oh i kväll blir det en lugn hemmakväll hemma hos mamma med sanna. Vi ska se lets Dans och mys lite, alltid trevligt med lite besök, länge sen vi sågs också. Efter det blir det en dusch med lite rakning och hårinpakning och väntan på att Jeppis ska komma och sova hos mig.

I morgon var det planerat att åka till Linköping och kolla runt lite på IKEA men så blir det någ inte efter som att jeppe kommer hem så sent, så det får bli någon annan dag på lovet.  Vad ska ni göra i kväll?



en bild på mig och sanna för länge sedan!   puuuss

Säng ställning.

Godmorgon på er allihopa, jag har precis stigit upp ur sängen och ska snart börja fixa i ordning mig lite smått. För att sedan besöka skolan någon timme. Som jag berätta i går somnade Jeppe väldigt tidigt, och när jag skulle krypa ner brevid honom ligger han ut spritt med både armar och ben över hela sängen. Jag försökte knuffa bort dom utan att han skulle behöva vakna men nej det gick verkligen inte, så sådär låg han hela natten så jag fick ligga på kanten av min säng och var bara några centimeter från att ramla ner. skönt! Tack gubben (Y) . 

Nej nu måste jag springa in i köket och göra min lite frukost. Vi hörs senare, Ciaaao! 



Jag älskar dig ändå!


Godnatt

En stor Godnatt kram från mig!  Vi hörs i morgon i gen.


Mobil jävel.

Hejsan igen alla glada. Mobil bilderna funkar tyvärr inte att lägga in på datorn. Den har börjat krångla nu sen jag tappade den i städ hinken (Klumpigt). Aya!

Min kväll har blivit lugn, mest data sittande och tv tittande. Jesper somnade i soffan runt halv 8 och jag väckte honom vid 9, men han var så trött att han gick in i mitt rum för att bedda ner sig för kvällen. Så där ligger han nu och sover, hm rolig pojkvän! Jag som ville mysa lite. Just nu sitter jag i köket med mamma och dricker kvälls kaffe, alltid lika gott och mysigt att sitta uppe med mamma och prata lite skit. Nog om min dag.

I morgon är det fredag och det innebär att vi får LOOOV, åh ska bli så skönt, trots att jag redan haft en ledig vecka i Egypten. Alltig skönt med extra semester det behöver vi alla i bland.
Vi får väl se vad detta lov har att bjuda på, blir i allafall att umgås en hel del med girlsen i klassen och boyfriend, sen kan jag tänka mig att det blir lite festande på det också (Y) great.

Vad ska ni göra på lovet?



Världens bästa och vackraste mammi


Dagen Idag!

Dagen började klockan 10 med gympa, hade enbart en lektion idag skönt men det kändes också lite onödigt. Efter gympan drog jag Ninni Cassandra Mikaela och Nivvan ner på stan för att ta en fika (Y), mysigt! Det blev en hel del prat och skrattande. Fick även känna på världens vackraste bebis mage, och den sparkade som bara den. Åh blir förälskad i bebis magar, och speciellt nu när den äntligen har växt så otroligt mycket. Som alla redan vet är min kära vän cassandra gravid och jag är sjukt förväntansfull på att få se den lilla plutten. Vilket det inte bara är jag som är.

Efter en trevligt fika med mina kära vänner var det dags att dra sig ner mot bup, tråkigt. Men efter det blev jag hämtad av älsklingen och nu sitter vi hemma hos mamma och ser på OS. Eller rättare sakt han sitter och tittar, och jag sitter vid datan, som vanligt.

Det funkar tyvärr inte att lägga in bilderna från mobilden, så jag ska försöka med det lite senare igen.
Så nu bjuder jag på en bild på min rumpa så länge, yeep (Y) ..  Vi hörs senare älsklingar



Mina vackra trosor som jag fick av Jeppson i julklapp!


gästbloggar

Förlåt ida att jag smygit mig in på din blogg. hoppas det inte gör något(a)

Är så glad att min idis är hemma igen:D och ärligt hur SNYGG är hon inte?????
SNYGG SNYGG SNYGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;D


puss på dig min älskliiiiings tjej!/ towe

Ida Stenberg!



Kärleken övervinner allt!


Egypten.

Egypten resan var helt fantastiskt, helt underbar! Världens bästa vecka med världens bästa älskling. Vi har bara slappat och latat oss hela veckan. Badat, solat, myst och ätit en heldel gott saker. Men tyvärr kan jag inte skriva så mycket i dag, för just nu sitter jag hos pappa och vi ska mysa och dricka kaffe. Vi hörs i morgon. ciao! puss

Egypten resan i bilder!





























































23.30

Nu börjar det verkligen närma sig och jag är super nervös.

Tack för alla fina kommentarer och alla som besöker min blogg, jag lovar att ni kommer få extremt mycket bilder och text när jag kommit hem. Bloggen är lite seg just nu när det gäller att uppdatera bilder och sådant, men känner att jag måste skriva hejdå ännu en gång! Det kommer bli lite ändring på header och allting på min blogg när jag kommer hem så jag får ännu mer besökare och läsare. Det är ju toppen kul att blogga när det går bra, great.
 
På tisdag när jag kommer hem fyller mamma 43, eller 42 nej oj hur gammal blir hon? hm 43 tror jag. Så får se vad jag hittar till dig där nere mammsen. Jag vet att du har börjat läsa min blogg, haha!

Min dag:
Skolan började vid tio, med matte prov. Det gick åt helvete som vanligt. Sedan fortsatte dagen med gymnastik vi körde skivstångs träning och jag känner att träningsverken spökar i både ben och armar.
Dagen fortsatte sedan med en fika med Towe, skit mysigt. Sista lektionen satt sedan igång. Oh Vid fyra hämtade älsklingen mig och vi åkte till forex och växla pengar, sedan har jag tillbringat kvällen med bowling och bloggande!

PUUUUUSS OCH ALL MIN KÄRLEK TILL ER MINA UNDERBARA LÄSARE!

Bowling kväll.

Nu är jag just hemkommen från en bowling kväll, och vem tror ni vann då? Nej inte jag i allafall, haha! Men men det var i allafall skit roligt trots att jag inte vann.

Nu börjar jag bli riktigt nervös faktiskt, Planet går tjugo i åtta i morgon bitti mot Egypten. Och mamma berätta just att hon hade hört att det står vakter utanför hotellen med stora pistoler och vaktar, inte vet jag varför men det skrämmer mig. Man ska tydligen inte vara ute och springa på stan på kvällarna heller. Någon som vet någonting om det? Jaja annars får vi väl sitta på hotellet och ruttna varje kväll, det funkar nog det med! Ni får ha det så toppen bra här hemma i Norrköping alla nära och kära. OCH glöm inte att jag kommer sakna er. Ta hand om er alla och tänk på mig och Jesper när vi ligger i varsin solstol med en drink i handen! Många pussar och kramar från mig!




Bowling kväll!


Vårt hotell.

Här kommer vi ligga i morgon eftermiddag och gotta oss, det ni!  Fint eller hur?


Måndag den 8 Februari 2010, klockslag 18.00!

Hejsan idag är det Måndag den 8 Februari 2010 och klockan är 18.00. Det innebär att exakt om 8 och en halv timme sitter jag och Jesper i bilen på väg upp till arlanda. Det ska bli så sjukt underbart och mysigt! Nu känner man att nerverna börjar dra i hopp sig och att man blir mer och mer nervös för varje minut som går, åh kan inte fatta att vi ska åka i natt. Allting gick så himla snabbt liksom.

Väskan är i allafall fördig packad, bara lite små saker som ska ner. Den vart överfull som vanligt när jag packar, och allt kommer inte komma till andvändning. Men det är ju bättre att ha med sig för mycket än för lite, som man brukar säga. Det blir säkert toppen fast jag har glömt hälften hemma.

Vi hörs senare i kväll, ska hem till pappa och slänga i mig lite käk sen ska jag och Jeppe åka och spela bowling för att fördröja tiden lite. Vi får väl se vem vinnaren blir,vem tror ni? Haha. På återseende puss och kram! ciaaao.




Kreta 2009


Resefeber!

 

Åh nu måste jag börja packa, kan inte fatta att det är i morgon natt vi åker. Ska bli så sjukt underbart och härligt. Bara lämna detta snöiga Norrköping. Men hm det är svårt att packa, vad ska man packa med sig? jah vi märker vad som är glömt när vi kommer fram, alltid är det något man glömt hemma.

Någon som har varit i Egypten? , Skriv och berätta gärna!









Egypten

Hejsan alla glada! Nu är resan bokad och klar. Jag och Jesper åker till Egypten på tisdag klockan tjugo i åtta på morgonen så i morgon natt dra vi upp till Arlanda (Y) det ska bli super skönt och välbehövligt. Och ja e skit taggad. Mycket härligt med sista minutenresor. Tyvärr kan jag inte vissa er någon bild på hotellet just nu, för att jag får nämligen inte upp ving sidan, den är skit seg! Så jag bjuder er på en bild på Egypten. Greaaat!


    



åh underbart! (Y)


Film-mys!

Sitter hemma hos pappa nu, jag jeppe och pappa har just sett klart på en film som jag och jeppe var och hyrde. Vi hyrde nämligen två filmer så snart ska vi sätta i gång den andra filmen. I dag har den blivit en lung dag, ingenting speciellt har hänt förutom att jag inte har någon mobil längre, det åkte som sakt nämligen ner i städhinken som var fylld med vatten. 

Förutom en icke händelserik dag, känner jag mig väldigt nere inte ens mina "lyckopiller" kan hjälpa mig lite på traven. Dåliga jag som inte kan vara glad fast jag mer än allt vill vara glad.. Men jag tackar min älskling som alltid finns!

Nu setts den andra filmen på, så nu säger vi hej och godnatt alla sötnosar. Ciaao




IdaStenberg


Bilder.

Bilderna från i går!








Städhinken!

Godeftermiddag. Igår han jag tyvärr inte med någon bloggning. Var en stressig dag för mig. Först var jag på skolan sisådär en halv timme sedan gick jag ner på stan och strosade runt lite skulle nämligen hitta en klänning men tror ni jag fick med mig någon klänning hem? Nej.. Det ända jag fick med mig hem var en lite kuvertväska och ett ny slingat hår. Efter som min duktiga prins fick sitt körkort i går så kom han och hämtade mig (Y). Sedan åkte jag hem och började fixa i ordning mig för fest. Tjejerna kom till mig runt 7 tiden. efter ett tag hos mig sprang vi in till jeppe, och det var inte lite folk där, Men det var trevligt. Mamma hämtade oss tjejer runt 10 och körde oss sedan till festen. Men efter knappt en timme där blev det hem gång för mig. Som många gånger förut har mitt förskräckliga huvudverk förstört för mig, jag HATART! Så det blev att åka hem och lägga sig. Roligt, NOT!
Annars blev det en ganska okej kväll.

Imorse när jag vaknade, så hade jag fortfarande huvudverk så jag tog mig två voltaren, men den har fortfarande inte släppt mycket jobbigt. Nu har jag hjälp till Jeppe att städa lite från i går. Det var lite kladdigt här och vart.  När jag skulle böja mig ner för att torka golvet så hör jag ett plums, och vet ni vad som åkte ner i städ hinken? Joo min mobil! Så min nya mobil har dött, helvete vad arg jag blev. Så nu pojkar och flickor kan ni inte nå mig. Jag är fortfarande så jävla arg och besviken på min klumpig het. Men men det är väl sånt som bara kan hända mig.  Har lite bilder från i går som jag hade tänkt lägga in lite senare, men just nu får ni nöja er med en fin städhink!






Natt bloggning!

Klockan är mycket på dygnet och jag har faktiskt försökt att sov nu i drygt en halv timme men jag känner att det inte funkar så jag tänkte bjuda er på ett inlägg, trevligt eller hur? Haha. Min kväll har bestått av solning, tv tittande och en lång lång dusch, så nu kan jag lova er att jag är ren och fin.

Morgondagen börjar med skola vid 11, sedan måste jag faktiskt springa ner på stan. Jag har lite ärenden jag måste fixa, dels hitta en någorlunda fin fest klänning till i morgon en näspercing och en liten väska, och kanske hårfärning det beror på om Moa har någon tid med mig i morgon, sånt som märks. Och nu kommer jag kanske göra er besvikna efter som att alla vill att ja ska vara brun/röd.. Tyvärr kommer jag faktiskt fortsätta att vara blondin Ida ett tag till.

Nu måste jag försöka sova, älsklingen ligger redan i sängen och sover så sött. Så nu är det dags att krypa ner hos honom. Vi hörs i morgon, DÅ är det fredag och party står på schemat.  Puss och Godnatt alla underbara!



Hårfärgen jag vill ha. Skit snygg!

Dagens outfit







Nu ska jag ner och sola så jag kan få mig lite fin färg tills i morgon. I morgon är det PARTY och kanske hårfärgning (Y) good.  Vi hörs senare ciao så länge gullisar!

Evasunderklader.se



Tänk er denna och ett par slitna jeans shorts. Mums
Denna klickar jag hem innom en snart framtid!

Pastell är grejen i vår

Glöm nattsvart för nu går vi mot ljusare tider, även när det gäller våra kläder.
Är du inte en supporter av färg så kan du alltid satsa på en färggrann accessoar eller ett karamelligt lipgloss.

Källa: Sofis Mode

Tex från H&M


Summer 10



Detta är tre outfits som defenitivt kommer hänga i min garderob i sommar! Super snyggt och enkelt!
Jag kommer självklart ha ett linne under kavajen eller kanske bara en enkel bikini. Grymt!!


Bejby

Godnatt


Graviditet

Som ni alla vet är min kära vän cassandra gravid och jag kan berätta för er att det inte bara är hon som längtar utan jag längtar enormt mycket jag med kan jag lova... Ska bli så underbart roligt. 25 hela veckor har redan gått för henne och nu börjar hon bli riktigt tjock.

 

Bild på Cassandra och hennes mage

Lilla tjockisen










Blondin Ida!

Ingen som tycker att jag borde vara blondin? Hårfärg är inte lätt.

Sitter och väntar på att andra avenyn ska börja som jag ska se tillsammans med mamma och jeppe sedan blir det att mysa i sängen med min kärlek! I morgon börjar jag klockan 10 med gymnastik, oh i morgon är det dans som gäller, grymt kul (Y) haha. Vi får väl se hur det går. slutar klockan 2. Sen ska jag iväg till bup i 2 timmar, inte lika roligt. Kommer hem runt 5 och då kan jag lova att vi hörs. Ha en bra kväll och lev för idag, i morgon kan det vara försent! ciao ..


Kärlek till er....



Vår bil.

Nu är entligen bilen klar för att köra, nu saknas bara ett körkort till jeppson. Sen kan jag lova att vi ses på vägarna. SNYGG VA? Det finns Tv, dvd sterio och gps.







Kärlek


Vilken hårfärg?

Jag har alltid undrat vilken hårfärg som passar mig bäst? Vad tycker ni? Tyck till.







sommaren

Sommar mode.
Sjukt snyggt alltså, jakan e toppen!


 




Åhléns Ida!

God eftermiddag på er. Idag har jag haft praktik som jag har varje onsdag. Oh som dom flesta redan vet är jag på Åhléns. I morse kände jag mig inte riktigt på g för att dra mig in till stan, mamma fick nästan dra mig upp ur sängen, men det var det värt för nu känner jag mig riktigt nöjd med mig själv. Och ännu mera nöjd för att jag har lyckats tagit outfits bilder 3 dagar i rad nu, WAWWo duktiga ja!

Föresten för att ha någonting att skriva om, fyfan vad det snöar mamma står utanför och skottar snö hon har säkert hållt på en halvtimma för att komma in på sin parkering. Skulle inte vara fel att sitta på ett plan till ett varmare land nu..Kanske  jag förhoppnings viss gör inom några veckor, kanske till och med nästa vecka. Det beror på hur det går för min plutt att ta sitt körkort.. Uppkörning denna vecka för honom om vädret blir något bättre. GoodLuck darling!


Dagens Ida;













Kommentera tack!


PARTY

PÅ FREDAG BLIR DET ATT FIRA 2 NYBLVNA 18 ÅRINGAR, DET SER VI FRAM I MOT.. PARTY PARTY!


 



en nyckter Ida!


Idag.

Hejsan allasammans i dag ska jag berätta om min dag som har varit toppen mysig. Jag började inte förns 20 i 12 i morse som jag skrev i går, så det blev en lååång och välbehövlig sovmorgon, tyvärr utan älsklingen för han skulle så klart upp och jobba (menmen). Hade en timmes engelska lektion. Efter lektionen gick jag och Cassi ner till stan. Hon följde med mig till massören och sedan tog vi ett varv på stan, hur mysigt och trevligt som helst. Väl hemma kom jeppe till mig. Klockan kvart över 6 skjutsade mamma ner oss till Grandhotell där det bjöds på bubbel och mat. Maten var toppen god. Bubblet var lite för varmt men med en coola som skylade ner mig blev det perfekt. Efter en mysig kväll på grandhotell åkte jag och jesper hem till honom och såg på Paradise hotell finalen. Tyckte att det absolut var rätt vinnare som vann. Och nu sitter jag ensam och ska snart krypa ner i sängen tillsammans med mammis! MYYS

Bilder från idag;








Godnatt!

Nu ska jag krypa ner i sängen där min älskade boyfriend ligger och sover som en stock. Känner mig inte helt på topp just nu, skulle verkligen behöva en resa till ett varmare land tack. Bara bort här i från för ett tag. Känner mig slutkörd och orkeslös, konstigt att man kan bli det utan att göra någonting. Skit sak samma, börjar 20 i 12 i morgon och har bara en lektion. Efter lektionen ska  jag ner på stan på massage, aj! Vi hörs i morgon puss och godnatt alla söta.

och föresten idag fick jag ett sorgligt besked av pappa... Vi flyttar i från smedby där jag har tillbringat hela mitt liv. Känns inte bra alls, plus att jag inte orkar med en till flytt. Fan, kill me! Livet är hårt, hårdare än vad man tror.



Kreta 08/09


Dags för kalas.

väldigt dålig kvalitet men den bjuder jag på!  Nu ska jag dra i väg till kalaset, vi hörs. Puss och hej.



Kalas

Snart ska jag i väg på kalas, Vi ska somsakt fira Jeppes 18 års dag. Trevligt, trevligt. Men har lite svårt att bestämma mig vad jag ska ha på mig under kvällen. Någonting börja ju hitta i min otroligt stora garderob!

Kvällens outfit kommer sen. Spännande!



Garderoben hos mamma ser ut sådär. Liten men effektiv.


En dagens!

En Ida; Thaits-Ginatricot. Tunika-Cubus, och stövlar-Scorett.

 



kommentera gärna!


MÅNDAG

vaknade brevid världens bästa kille. mina paket var uppskattade men tårtan är fortfarande orörd.
var jävligt tråkigt att behöva åka iväg till skolan,hade mycket hellre stannat kvar i sängen med min artonåring!

är hemma nu eftersom vår pucko lärare inte medelat oss att vår idrott var framflyttad så towe och jag missade den.........det betyder att vi har hål mellan 10.35 - 14.40 segt.

men så länge man är med VÄRLDENS BÄSTA TOWE så gör det ingenting!hih


Godnatt!

Nu ska jag äntligen gå hem till min älskling och sova puss och godnatt allihoppa!


Inspiration

Något förslag på vad man kan skriva om i bloggen? Jag är ur dålig på detta, give me some inspiration?


GRATTIS

GRATTIS ÄLSKLING NU ÄR DU 18!





RSS 2.0