Ida Stenberg


Så länge.

Kan inte lägga in bilder eller någonting på bloggen, vet inte vad som är fel. aya vill bara meddela att jag kommer tillbaks till bloggen när jag mår bättre och på gladare humör! Puuuss så länge.

Ensam är stark?

Jag är trött på det dom kallar livet! Tillbaka på ruta ett..

 


Livet?

Ligger i sängen och funderar lite krig livet och framtiden. Vad gör jag om 2 år? hur mår jag om 2 år?..
Ingen vet vad som kommer att hända en själv i framtiden inte heller vad vi gör eller hur vi lever.
Livet är komplicerat, man vet liksom inte vilken väg man ska ta.




Solen skiner!

Godmorgon alla glada. Solen skiner och det ser varmt ut när jag kollar ut genom fönstret härligt härligt. Nu ska jag snart ta min cykel och cykla ner till körskolan för att plugga lite teori sedan har jag även körlektion klockan 1, vi håller tummarna och hoppas på att det går bra. Efter det hade jag tänkt och bege mig till solarie öarna för att få lite färg. Resten av kvällen blir lugn. Vi hörs senare, caio.


Skin skin som den sol du är!


Måndag

Jag är helt slut efter måndagens skoldag och träning, så jag bjuder er bara på lite bilder idag snyggingar!



Söndags shopping!

Idag har jag och mamma varit på maxi, jag hittade en underbar bikine, en brunkräm och en fin ögonskugga på mist Stockholm. Jag är nöjd så nöjd. I morgon blir det en lång dag i skolan och sedan en halv timmes spinning och lite gym efter det. Vi hörs i morgon snyggingar, puss och godnatt!






cooolt.


funderar?

Tycker ni att jag ska behålla byxorna jag köpte mig på hm idag eller inte?


Lördagens Ida



Idag har det blivit jobb på Åhléns till 4 tiden, efter det blev det en snabb runda på stan för att köpa hårinpackning nagelack läppglans och ett par byxor. nice!!


Bil

Sitter hemma hos mamma tillsammans med jeppe. Vi sitter och kollar bilar till mig, efter som det snart är dags för körkort. Då måste jag ju så klart ha mig en egen lite sport bil. Vet inte riktigt vad jag ska ha för någonting? någon som har något förslag på nån snygg lite bil? skriv och kommentera..


Jag skulle vilja se dig tappa kontrollen över livet!
Och se dig sjunka ner i det mörka.
Och se om du tar dig upp igen.


Fredags Ida.

 

 

 







Godmorgon fredag.

Godmorgon alla ny vakna. Har precis stigit upp ur sängen, klockan var satt på 9 men för en gångs skull är jag uppe och skuttar redan vid 8 tiden, härligt att känna sig pigg och ut vilad.  Skolan börjar vid 11, sedan blir det som sakt att ta sig ner till stan för en mysig fika. Ikväll blir det lugnt efter som att jag ska befinna mig på Åhléns vid 11 för att jobba till 4. Vi hörs senare, ciiiao..

Jag kommer alltid ställa upp, spelar ingan roll om du hatar mig!


Hejsssan

Oj nu var det ett tag sen jag skrev känner jag, men nu är jag tillbaks alla kära! Har blivet lite teori plugg till körkortet dom senaste dagarna har även varit med min kära pojkvän och girlsen..
Nu är i allafall uppkörningen och uppskrivningen bokad, det känns skönt (Y) men när, kommer jag tyvärr inte säga. Det är hemligt, mycket hemligt hihih! Ni märker när det står med stor text KÖRKORT! Thats nice..
Nu väntar jag på Jeppe som är på möte med hockeyn, han sover här ikväll. I morgon blir det skola ett tag sedan drar jag ner till stan och möter upp Jossi för en efter-längtad fika!  puss och kraam.



Ida and jossi


Fika tillsammans med girlsen!

Idag hade jag riskettan det gick bra. Efter det blev det att dra sig uppåt mot stan för en fick med Cassi, towe och ninni. trevligt. Vid tre var vi på sjukhuset hos cassis barnmorska och kolla hur bebben mådde, allt såg bra ut. Nu sitter jag och Towe vid datan och snart blir det makaroner och korv. ciao vi hörs i kväll snyggingar!

 

 



 



 
Bild bomb..


Rubriken är svår idag

 

 
I kväll har jag nattgäst/gäster, Towe och kanske cassi. Tjej mys.


körkortet på g!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen tillsammans med mamma. Idag har jag pluggat körteori och jag har även klarat alla del prov, nu har jag bara repitionen och slut testet kvar, mycket skönt. I morgon har jag riskettan klockan halv 9 så det är bäst jag hoppar in i duschen för att sedan bädda ner mig i sängen. Hoppas ni har haft en underbar helg. Godnatt vi hörs i morgon. ciiiao darlingar!

 


Ensam i sängen.

Godkväll eller godnatt kanske man ska säga, jag ligger i allafall i min säng hemma hos mamma och väntar på att Jesper ska komma hem från krogen så han kan krypa ner hos mig. Dagen idag har varit ganska så seg, kanske kan bero på alkoholen jag fick i mig i går. Jag och Jesper var iallafall och tittade på när Dolphins tog hem SM guldet idag, sjukt underbart. Det enda negativa var väl att vi fick stå upp hela matchen. Aya nu ska jag kika runt lite på nelly.com och så om jag kan klicka hem någonting fint. 

  
Du gör mig galen, försvin ur min kropp dumma demon!


Dagens Ida

  

  


Valborg

 


RSS 2.0