Torsdag


 


Onsdags fika och glädje hopp!

Idag hade vi nationella prov i Engelska, det gick okej. Efter det blev det en lång och efterlängtad fika tillsammans med Towe och Cassandra. Klockan 1 hade jag en tid hos ögondoktorn. Det tog bara 10 minuter, snabbt och enkelt avklarat det gillar vi. Väl hemma slog jag ihop som ett korthus, vaknade sedan upp av 30 missade samtal och 10 nya sms. Och på ett av sms som var från Cassandra stog det att hon var på väg upp till förlossningen för att det läckte, tror ni inte jag hoppa upp i sängen med världens ryck? joo! Ringde och ringde men inget svar, men efter en lång väntan fick jag beskedet om att hon var på väg hem igen, åh. Bebben e i allafall på g nu, very good!

Nu roppar mamma utifrån käket, dags att plugga. ciao så länge underbarlingar!






   


Onsdags fika med mina älsklings tjejor. Och cassi på vhuset.


Tisdagens Ida

 

Härlig tisdag med härligt väder. Dagen började med lektion på Dee geer klokan 8.10. Efter det blev det stan tillsammans med Towe.Vi skulle kolla lite resor och priser, vips så vart plötsligt en Turkiet resa bokad den 16 augusti,underbaart! Klockan 11.40 befann vi oss på skolan igen för en timmes engelska lektion. Senare på kvällen blev den en god glass i Lindö tillsammans med Jesper, mys!


1 års firande tillsammans med Jesper i måndags.









1 underbart år tillsammans med min prins!


Till jesper från mig

1 underbart år tillsammans med dig.





Jag älskar överraskningar

Snart ska jag bege mig i väg till Jesper för lite överraskningar och mys, vi får väl se vad gullisen har hittat på idag. Innan jag går kommer jag vissa mitt otroligt stora paket som jag köpt till honom, söt som jag är. hihi!


         


1 år idag!

1 år, 365 dagar, 12 månader och 48 veckor har jag nu fått tillbringa med dig Jesper Larsson. Du är mitt livs kärlek och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går. Du är underbar på alla sätt och viss.



Seni seviyorum sevgilim.


Dagens Ida

 
  
  

 


Bye!

Jag är trött på allt och alla, jag lägger ner allt! Hopp och drömmar finns inte kvar längre.
Vart har allt tagit vägen? En som en gång hade allt, har inte länger någonting kvar!

Som i ett trollslag översköljs jag av ångest. Som av en våg kastas jag omkull av mörkret
och jag får svårt att andas. Paniken kryper i kroppen som tusentals skalbaggar.
Huden känns trång medan skalbaggarna fortsätter gnaga på min trasiga själ.
Tårarna brinner bakom mina ögonlock och inuti skriker jag i förtvivlan.


 


Rubrik!

God dag! Kom hem från praktiken för drygt en timme sedan, och nu sitter jag och väntar på att Jesper ska komma hit. Så då tänkte jag hinna med ett blogg inlägg innan han kommer. Som sakt dagen har bestått av praktik så mina fötter gör ont och kroppen är trött som bara den. Jag och Jeppe ska hem till pappa och käka, sen ska han hjälpa mig med körkorts teorin som förövrigt är för jävla svårt. Satt i går kväll och försökta överstöka ett prov, men underkänd som en gång innan, skit!! Vill bara ha mitt KÖRKORT NU.

Idag är den en liten månad kvar tills det är beräknad födsel för Cassandras bebis, åh kommer bli hur underbart som helst med en litten plutt i gänget. Det är även mindre än två månader tills jag, Cassi, Towe, Ninni och "plutten" sitter i bilden på väg upp till Ullared, för handel och övernattning. Och en sak till, det är BARA en och en halv månad kvart till jag blir 18. Livet borde leka, men det gör det inte i nuläget. Nu plingar det snart på dörren, måste dra vi hörs senare i kväll godingar! ciao
   

 

 

 


Tisdag


 


kärleken blir bara starkar för varje dag som går!

Om en vecka är det min och Jespers dag, då har vi delat ett helt år tillsammans. Jag blir bara lyckligare med dig för varje dag som går. Du är inte bara min livs kärlek du är även min bästa vän. Jag älskar dig Jesper..

 

 
Du är allt jag någonsin drömt om Jesper Larsson! <3
 

 


Lördagens Ida.


 


vill ni veta en hemlis?

JAG HAR VÄRLDENS SNYGGASTE VÄN!!!!

love you / towe


TOWE BERGMAN ÄR BÄST!

tjaaa!

slappar med idiiss och ninniis hemma hos ida!
snart ska vi käka grillat! mums.

skulle bubblat hos cassi ikväll men blir nog inte så.


klicka in på min blogg vetja;)
http://toweb.blogg.se



Dagens


 




Dålig

Dåliga jag som inte skrev någonting alls i går, sorry. Nu försöker jag i allafall packa ner kläder och saker som jag ska ha med mig till pappa, jag hatar och packa det är det värsta jag vet. Man vet liksom aldrig vad man ska packa ner. Jag är trött på att bo i en väska som åker mellan två föräldrar varje vecka. Trodde aldrig det skulle bli så här jobbigt, men vad ska man göra? hm flytta till en egen lägenhet kanske, så man slipper all jävla ångest och alla måsten. Aya idag blir en lugn dag tillsammans med pappa, vi ska handla och mysa. Jeppe kommer förhoppnings viss i kväll också (y)

Vart har min motivation tagit vägen?



<3


Give me!







Onsdag 14 April

Hejsan alla glada solstrålar. Jag har just kommit hem från stan. Först praktik sedan ett varv på stan med mamma. Nu ska jag i väg och spela golf med Jeppe, jag har fullt upp om dagarna som ni märker! Ska bjuda er på en dagena outfit bild med min nya älsklings jacka också. Vi hörs i kväll snyggingar ..

  


Rödhårig!

Fick tyvärr inga bra bilder men det får duga för idag! Jag kan lova att det känns extremt ovant..

 
Vad tycker ni? skriv gärna vad ni tycker?

UNDERBARA SOL

Dagen idag har bestått av en underbart trevlig fika med mina 3 girls, Cassi, Towe och Ninni. Vi hade en heldel att prata om efter som att vi inte träffats under hela lovet. Resten av dagen har det varit fullt upp för min del, skola fika, skola, löpning, golf och nu en egen tid vid datan, underbart! Jag bjuder er på lite fina bilder som jag tagit från Towe, efter som att jag inte tog några själv "inte bra" ..

I morgon blir det två lektioner sedan ner på stan för att färga håret. Efter det kommer mamma och hämtar upp mig och då åker vi ner till körskolan och skriver in mig. Nu böörjar vägen mot körkortet!


 

 

 


Golf? vad är det?

Jag och Jeppe har just slängt i oss lite mat efter våran lilla joggning tur i skogen. Och nu ska vi bara hoppa in i duschen en snabbis sen bär det av till golfbanan, hm jätte roligt (y) , noot! I morgon blir det hårfärgning, nice!
Hörs senare i kväll alla älskade blogg läsare. Önskar mig själv lycka till med golfen!



Måndag!

Jag bjuder er på dagens outfit. Nu ska mamma skjutsa i väg mig till skolan, idag slutar jag 4 så vi hörs då! ciiao snygggingar.

 

 

Röööd

Kommer så småningom bli rödhårig igen, är så jävla trött på att vara blond och den oändliga ut växten. Och föresten passar jag nog bättre i rött/mörkt? eller vad tycker ni?   Hjälp mig!



Rööött


Läsare tryck in er här för mer besökare till er blogg!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=IdaaSteenberg


Canon G11

Min nya kamera ser ut så här, och den är toppen bra.  Canon G11


Den är inte bara bra, den är fin också!


Min och mammas mysiga lägenhet.



Vardags rummet.



Köket och mitt rum.



Balkongen


Mysigt och hemtrevligt tycker jag allt att vi har det här i Oxelbergen. Kommer även vissa bilder från mitt och pappas hus i Smedby också, som förövrigt är nyrenoverat. Vad tycker ni kära läsare?


Söndags Ida.





 


Skor och topp från New York!

Skor och topp från New York! vad tycker ni?

 
I like it..


Godmorgon världen!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=IdaaSteenberg

Bilder från USA resan!

Bilder från nya kameran.














































Bilder från gamla kameran.

















































Så nu får det räka med bilder för idag, det kanske kommer upp en och annan vart efter. USA resan var i allafall helt klart värt. Jag kom inte bara hem med ett minne för livet, jag kom nämligen hem med en ny garderob en ny kamera och 3 par skor också. Nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med mamma och sova. Det har varit en lång dag, vi hörs i morgon gullisar. Puss och godnatt.


Borta bra men hemma bäst!

För drygt ett dygn sen satt jag på USA:s flyg plats och väntade på att få gå om bord på planet som skulle ta oss hem till Sverige, och nu sitter jag här i Norrköping och njuter av att vara hemma i underbara sverige. Det är ganska så ofattbart att man kan ta sig så snabbt från den ena världsdelen till en annan, magiskt kan jag kalla det.
Och nu har jag lagt in alla 100 tals bilder på datan som jag snart kommer att bjuda er på! New York och Washington var amazing! Efter som att det tar ett tag att lägga upp bilder och det så lägger jag en detta inlägg till att börja med.



Min bild!


Darling!

USA

I sängen!

Hejsan alla kära! Just nu är klockan 23.15 här, medans det är sena natten hos er. Jag och Jeppis ligger i sängen och ser på tv och kollar in hans nya dator som han inhandlade sig i dag, han är hur nöjd som helst. Förövrigt har vi det bra, USA är toppen kan jag lova. Solen skiner och det är varmt och skönt. Jag saknar er där hemma, på lördag kommer jag hem för er som undrar. Nu ska vi stänga av datorn och lägga oss och mysa. Puss på er underbarlingar!
Godnatt puss!

In USA

USA ar underbart. Jag saknar mina kara!

USA!

Väskan är packad, naglarna är målade, benen rakade och håret är lockat. Jag ska upp om 4 timmar så det är bäst att jag kryper i sängen för några timmars sömn! Jag är nervös och stressad som tusan. Nu hoppas jag på 10 underbara dagar i USA! Kommer sakna alla nära och kära. Hoppas ni får ett toppen påsk lov, för det ska i allafall jag ha! Godnatt gullisar vi hörs om 10 dagar .




Mitt livs kärlek!


RSS 2.0