Tisdag 30/3

I mitt rum med ett par röda glasögon framför datorn.. Jah tror ni inte mamma tvingar på mig ett par jävla glasögon så fort jag sätter mig framför datan, johodå. Hon tror att det kanske kan att ha med min huvudverk att göra, men det tror inte jag. Som varje dag annars har jag huvudverk 24/7, och jag orkar inte med den skiten längre den tar dööd på mig. Det blir en järn röntgen inom snar framtid, tack gode gud. Och om inte det visar någonting vet jag inte vad jag tar mig till, det är nämligen vår sista utväg.

Det blev en timmes engelska idag och duktig som jag är tog jag mig en cykel tur till skolan, riktigt härligt väder. Kvällen har enbart bestått med basket. I morgon natt åker vi mot Arlanda för att bege oss till USA, nervositeten börjar sätta sina spår och väskan ligger opackad! I morgon har jag mycket att göra.  Kommer sakna mina girls otroligt mycket.  NU ska jag gå och göra mig lite kaffe!  kraam så länge..


                                                                                                            Jag förstår mig inte alltid längre på dig!


I promise you!

Jag lovar er gott folk att när jag kommer hem från USA ska jag bli super duktig på att blogga.
På torsdag åker jag till efterlängtade underbara USA med älskling och hans släkt, det ska bli sjukt spännande och jag är så taggad!. Nu roppar mamma att jag ska hoppa in i duschen, så bäst jag gör som hon säger. Jag kommer strax tillbaks! kiss and ciiaao!



Sexbooombs!


The girls just to wanna have fun!










   

Dagen har tillbringas med Cassandra, Ninni, Towe och Tindra. Vi har strosat runt på stan, käkat, skrattat och haft fika mys hemma hos mig. Tack tjejer för en toppen dag, ni är underbara (y)


Ida Stenberg


Torsdags Ida.

Efter en dålig uppdatering av mig så får ni en outfit bild från i Torsdags. Slaaaapppiis dag!




God Bye!

NU DRAR JAG TILL SKÄNNINGE OCH FESTAR HELA NATTEN, VI SES I DIMMAN. HEJDÅ SNYGGINGAR!



Ida och Towe.


Onsdag!

Hejsan på er mina kära! Dagens Ida har varit på Åhléns och praktiserat och hon har även varit uppe hos farmor och farfar där hon och Jesper blev bjudna på potatis kött och sås, mumma. Sen har hon bara slappat i sängen med sin pojkvän, dom har sett på filmen 2012 och andra avenyn, hon har haft en bra kväll helt enkelt.


DAGENS


Natti, natti!

Nu ska jag och pappa lägga oss i den stora dubbel sängen för att bädda ner oss för natten. Vi är riktigt duktiga på att gå och lägga oss tidigt denna vecka jag är här, härligt. I morgon är det Onsdag och det betyder att de väntas praktik på Åhléns för min del. Efter det ska jag och Jesper upp till farmor och farfar för en trevlig middag.
Så vi hörs i morgon alla glada!

I morgon är det bara två långa dagar till fredag, och 8 dagar kvar till USA, wihu!



Party, Party!




Grön/Blåått.


 

 

Vad tycker ni? Jag vet fan inte..


Gästbloggar

tja alla idas läsare! (vet att ni är ett par hundra) ;)
tänkte berätta om min och idas dag.


idas 17-års fest. Ninni,Towe,Ida

vi sprang runt på stan och letade kläder till på fredag.
kanske ska berätta vad vi ska göra på fredag så att ni hänger med;)
jo, jag fyller 18 snart och det ska vi fira med tre rätters och lite party hos mig
tillsammans med lite annat folk! och det jag önskar mig mest är att alla mina tjejer kan komma.
(så nu vet ni vad jag vill ha flickor:))

anyway jag och ida kommer va snyggast! ida hittade en riktigt porrig sak. vet inte om hon tänker visa den för
er,om inte så får ni fortsätta vara nyfikna! super sexig!
vi käkade lite också och vips hade vi missat engelskan så vi gjorde ett sista stopp på salong törnrosa och sedan åkte jag hem till SKÄNNINGE.
hann inte med att boka tid för tatuering så vi ska göra det på måndag istället!


vill avsluta med att säga att jag är så otroligt glad att jag fått lära känna dig ida,du är en underbar person.
och det känns så himla bra att vi kommit varandra så nära på så kort tid.du vet att jag alltid finns här för dig och du kan lita på mig precis som jag kan lita på dig. älskar dig världens bästa vän. <3

puuuuuuuuuuuusss på dig hjärtat / towe


Skolan

Godmorgon allasammans idag är jag på lite bättre humör. Jag sitter nu i skolan med Towe och har samhäll/historia. Vi ska snart springa ner på stan och boka tatuerings tid till Towe som ska tatuera in sitt person nummer på handleden med romerska siffror och sen ska vi prova kläder tills på fredag då det är party, vi ska fira Towes födelsedag! Nea nu slutar vi så nu knallar vi ner på stan. Hörs senare ciao!


Jag vill ha sommar och sol, nu!


This is my life!

Idag vaknade jag verkligen på helt fel sida. Och ingenting gör det bättre med huvudvärk heller, är så sjukt jävla trött på huvudvärk så det finns inte ord på det! Och ärligt talat finns det folk som verkligen är äkta? Det sägs att det man gör får man tillbaks? men nej jag skulle inte tro det. Jag börjar bli så trött på folks alla bortförklaringar och allt fejkade, jag vill ha äkta? Ge mig äkta! Det kan man någ få leta jorden runt efter.

Gud vad jag är arg! förlåt.. Men jag ska i allafall göra er glada och bjuda på två glada bilder! Happy (Y) ..



 


New York

God morgon! I dag vaknade jag med huvudvärk jag vet inte om det var för vinet i går eller om det är den vanliga huvudvärken som spökar. Som sakt i går kväll blev det bubbel hemma hos cassi, det vart verkligen en lyckad kväll. Det blev ungefär cirka 3 timmars varmt bubbel med hög musik och en flaska vin, inte tänkte man på att några glas vin kunde få en lite yr men visst. När vi bestämde oss för att gå upp så gjorde sig vinet påmint och man kände att man hade fått i sig alkohol i kroppen kan jag lova, haha. Det blev iallafalll en toppenkväll med massor skratt och prat och jag hoppas att presenterna från mig och Towe blev bra.

Idag ska jag och Jesper ut till mormor för att ta en fika som vi bestämde förra måndagen. Vi ska även till Jeppe i kväll för att äta middag med hans familj och prata om USA resan. Vi åker till USA 1 April, det visste ni inte?
Uh det ska bli otroligt roligt och spännande att få se USA. Och jag kan lova er en hel del shopping på TopShop, Forever 21 blandanat. Avundsjuka? Det skulle jag vara! haha. Vi hörs senare puss och kram!


   
                                                            New york!


En kväll hemma hos Cassi!






 




Kvällen har varit toppen bra och just nu är man lite rund under fötterna efter en flaska vin! Tack tjejer för en toppen lördag! Nu ska jag Cassi och Ninni ta någonting att äta. Godnatt sötnosar!

 


Godkväll mina kära!

I morgon ska jag upp klockan halv 10 för att sedan åka ner till Stan för att jobba. Jag börjar 11 och slut klockan 4. Efter det blir det som sakt bubbel hos cassi, mysigt!

Jesper och jag sitter och kollar på någon film på 3:an som förhoppningsvis snart är slut så vi får ta oss en mysig dusch tillsammans och sedan krypa ner i sängen. Det har varit dåligt med bilder från min sida, så jag tar med mig kameran till Cassi i morgon och bjuder er på några fina bilder från Lördag kvällen. Hoppas alla dansande kvinnor och men får en fortsatt trevlig kväll. Puss och godnatt!


My life would suck without you!


Fredags mys

tjena Discokungen här!
idag har varit en lugn och mysig dag ida och jag har vandrat en sväng på stan och käkat lite mat osv.
Nu sitter vi här helt ensamna i ett litet mysigt hus i smedby och ser på tv och här har vi spenderat hela kvällen med godis och cola .
ida har mestadels suttit vid datorn och tråkat sig och jag ser på men superbra film med sylvester stallon i huvudrollen men nu vart jag tvingad
att blogga mitt i reklam pausen, och det var allt från mig för nu börjar filmen.

ciao/ discokungen








Grattis

Jag vill önska min kära och underbara vän Cassandra grattis på hennes födelsedag! Idag blir hon nämligen 17 år och bara ett ända år återstår till den stora dagen. Hoppas du har haft en underbar dag och jag hoppas även att kvällen fortsätter så i sådanafall. Grattis ännu en gång min älskling!



The Best

Jag och Jesper har precis kommit hem från honom, och vi har suttit och kollat på hockey hela kvällen. Blev överlycklig när det var slut och jag blev även stolt över att jag klarade av att sitta och kolla på hela matchen. Jespers Brynes förlorade mot Djurgården med 3-4 vilket innebär en tjurig pojkvän, inte lika roligt.
Nog om Hockeyn. Dagen började med gympa, och efter 2 timmars väntan på att matten skulle börja fick vi beskedet om att matten vart inställd, så två onödiga timmar i skolan, hm. Mamma hämtade mig i allafall så jag åkte hem en snabbis. Pappa hämtade upp mig en timme senare för att åka till Bup. Efter det blev det ännu en härlig joggning runda runt oxelbergen. Och träningsvärken i morse var inte så för jävlig som jag trott.

Nu ska jag sätta mig med mamma och Jesper och kolla på tv, vi hörs senare i kväll eller till och med i morgon. Föresen vill jag tillbringa ett grattis till dom två nyblivna 18 åringarna Amanda Jonsson och Ellen Ritzer, grattis tjejer hoppas ni har haft en toppen dag. Nej nu ska jag dra mig efter ett långt och onödigt inlägg. Ciaaao älskade läsare.


Kvälls puss.

Idag är det onsdag och dagen har bestått av praktik på Åhléns som står varje onsdag in prickad på min kalender. Det var en heldel nya vår kläder som kom in, och då får man en riktig vårkänsla i kroppen, Men när man vaknade i morse och drog upp rullgardinen såg man att marken var fulltäkt med massa vit snö, fyfan för snö. Gick även nys ut till Jesper som stod utanför ny-hem kommen från hockey träningen och väntade på en godnatt puss, och såg också då att lite snö var på väg ner. Men förhoppningsvis försvinner all snö snart.

I morgon är det torsdag och bara en dag återstår till helg. Fredag blir en mysig hemma kväll tillsammans med älskling och pappa. Lördagen blir det jobb på Åhléns klockan 11 till 4. Och senare förhoppningsvis bubbel och mys hos Cassi!   Hoppas på en mysig helg (y)..






Andra avenyn!

Efter en välbehövlig och härlig joggning runda ska jag nu sätta mig framför tv:n med flingor och yougurt till andra avenyn som börjar snart tillsammans med mamma!  Vi hörs senare i kväll, då jag lovar er ett inlägg.  Puss så länge.



15 Mars 2010!

Kvällen blev en mys kväll med hem köpt mat och massa god godis plus en hyrd film. Det blev den nya american pie filmen, den var faktiskt bra. Dagen förövrigt har bara varit en lung dag tillsammans med älsklingen.
I morgon är det skola som vanligt och jag börjar 10 över 8 med samhäll/historia, not so funny! Det är väl bäst att jag kryper ner i sängen brevid mammsen nu, så jag orkar upp i morgon. Puss och godnatt mina älsklingar!

Föresten vad tycker ni om min nya header? Tycker ni den som jag har nu är bättre än den innan?
Jag tackar Cassandra för min nya header, det var nämligen hon som fixade den efter som jag inte är så haj på detta. Tack gumman.  www.Anjamariawigh.blogg.se

Huvudvärken tar över mitt liv!






Ullared.

I går kväll kom jag Towe och Cassandra hem från en hel dag i Ullared. Det var toppen roligt. Som vanligt kommer man hem med lite små skit som man samlat på sig under dagen. Jag köpte Linnen, underkläder, baddräkt, hår nålar, hår spray, grejer till mamma, och massor annat små plock som alltid är nödvändigt.

Bussen till Ullared gick klockan 5 i går morse och det dog drygt 4 timmar upp. Jag han trycka i mig en maka och en festis innan jag somnade till. Väl framme började shoppingen. Runt 12 tiden gick vi och käkade för mig blev det en hamburgar talrik, mumms. Efter det blev det ännu några timmar inne på Ullared innan bussen åkte mot Norrköping vid kvart i 4. Klockan halv 9 var vi äntligen hemma i kära Norrköping efter en otroligt bra dag med mina kära vänner! Tack ni är underbara tjejer.


   

  

   


Fredag den Tolfteitredje



 

Fredagen tillbringas med Towe, Cassandra och Jennifer!


Dagens!



    



Jag ville mötas nånstans nere på djupet.
Jag har varit där förut o jag är inte rädd.
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset,
Men de kan titta nu jag är beredd!


Godnatt!

Har just nu lagt mig brevid pappa i den stora dubbelsängen på Vindbacken. Brevid mig ligger som sakt pappa och läser aftonbladet medans jag ligger på andra sidan sängen och skriver ett godnatt inlägg till er. Dagen i dag har varit lite upp och ner. Den började med ett besök hos huvud doktorn. Vilket vi inte vet är positivt eller negativt än så länge. Det blev i allafall en snabb remiss upp till Vrinnevisjukhuset i morgon klockan halv 11. Så fortsättning följer i morgon. Efter det blev det drygt en halv timmes föreläsning på campus. Vi tjejer orkade inte vara kvar så mycket längre, så vi bestämde oss för att gå ner på stan och ta oss en fika, trevligt. Efter det blev det en sväng på maxi med mamma och mormor plus lite käk. Oh min kväll bestod sedan utav massor Jesper-mys!

Godnatt och sov så gott alla gullungar.

I dont know!


Ullared.

På lördag åker Jag Cassandra och Towe till Ullared, helt underbart! Åh jag tycker det är så otroligt roligt att springa runt och strosa plus att köpa massa billiga småsaker. Vi ska även köpa bebis kläder till Cassis kommande bebis. Bussen går klockan 5 på lördag morgonen, jävligt tidigt. Så det blir någ att Cassi och Towe sover hos mig på fredag. Mys! Lördag kväll blir det kanske att följa med Jesper till Sebbe för att fira honom, vi får se! Lördag, lördag, lördag (Y)


ULLARED! (Y)


Dagens Ida.






Helgen!

Hejsan alla söta! Efter som jag har varit så otroligt dålig på att uppdatera nu under helgen så ska ni få ett inlägg med mycket text och bilder. Det blir väl roligt vah? Jaadå!

Fredag:
Fredagen började med skola som vanligt. Vart en väldigt kort dag i skolan. Sedan åkte jag ner till stan för att möta upp Malin utanför Ginatricot. Vi gick ett varv på stan och sedan hamnade vi med en varsin bulle och coola i handen på kupolen för en fika. Efter en lång och välbehövande fika bestämde vi oss för att ta ännu en runda på stan. Malin hittade två nagel lack och lite smink. När vi hade tagit förväl av varandre ringde Felicia upp mig för att prata lite om lördagen. Jag bestämde mig för att gå till Expresso House där hon satt och fikade med dom andra tjejerna. Nina var även där så jag fick se på den otroligt söta Vincent. Efter några varv på stan och två fika pauser kom Jesper och hämtade upp mig, sedan blev det en underbar myskväll med honom. Det var en toppen fredag (Y) .

 



Lördag:
Jesper och jag sov till 1, vilket var hur skönt som helst. När vi käkat frukost bestämde jag, pappa och jesper oss för att ta en sväng till maxi. Jag hittade ett par nya sorts en ny kavaj och en ny tröja. Jag bytte även min svarta jeans till en större stolek. När kvällen närmade sig kom först sanna hit sen kom även Matilda, Felicia, Sara, Ellen och Josefine. Vi började förfesta och skaka rumpa. Det vart en riktig lyckad förfest. Runt 10 halv 11 tiden tog vi sedan bussen till Vilbergen, festen där var helt okej. Blev en hel del dans och dricka för min del. Efter det somnade jag och Jesper mycket sköööönt.

    


Söndag:
Söndagen blev en lugn dag. Endast en bio film orkade vi med på söndag kvällen.

 

p.s Mera bilder från lördagen kommer d.s


Farsan

Hej på er. Ursäkta för en otrolig dålig uppdatering men jag har verkligen inte haft tid nu i helgen.
I kväll blir det bio för mig och Jesper. Vi ska se Farsan, många säger att den är bra, så vi får hoppas på det.
Mer uppdatering och bilder får ni i morgon!   Puss och Kram så länge.


Barn älskare!

Jag är någ världens största barn älskare. Och världens överlyckligaste tjej när jag ser en gravid kvinna.  Jag kommer köpa upp hela Ullared till Cassandras unge och även sammla på ett lager barn kläder tills det är dags för min tur att bli den över lyckligaste mamman, men det får vänta ett tag, eller i allafall ett litet tag. Man vet aldrig när storken kommer!




Jag och världens sötaste sysling!


Världens tjockis

Gå in och kolla på världens sötaste bebis mage och läs bloggen om en blivande ung mamma,  http://anjamariawigh.blogg.se .




Bästa magen!


Resultat

Här är resultatet på mitt hår. En Ida utan löshår. Blondin och korthåriga Ida!
Vad tycks?




Själv trivs jag bäst i löshår!


God kväll.

Hejsan på er! Idag har det varit en ganska så fullbokad eftermiddag. Jag började skolan klockan 13.40 idag med matte lektion, och det var den ända lektionen jag hade, skönt kan jag lova. Efter det gick jag till bup.. Oh klockan halv 5 satt jag i frisörs stolen och hade ingen aning om vad jag skulle hitta på med mitt hår den här gången. Men klockan halv 7 kom jag ut nyblonderad och med en ny frisyr. Inte så jätte stor skillnad men ganska så mycket kortare där bak och lite längre där fram, vart för första gången ganska nöjd tack och låv. Efter det kom mamma och hämta mig för att sedan åka till maxi. Jag byte ut sorts och tröjan "som jag visade i går" och i stället för det köpte jag mig ett par svarta jeans en svart cardigan och ett par örhängen.

Oh nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att Jesper ska komma hem från sin hockey match, han ska sova här. Vi har faktiskt knappt setts någonting under hela veckan. Så det ska bli lite skönt med sällskap under natten. Neea nu väntar morötterna gurkan och dippen på att bli uppätna.

I morgon blir det fika med världens bästa Malin Johansson Pett!



Inköp!

Fick detta plag av mamma idag. Vet inte om jag ska behålla det. Vad tycker ni?



H&M


Fuck this life!




Finns inte mer att säga, godnatt!


Gårdagens Ida.

Jag bjuder er på två bilder fån i går.





Dagen i bilder och text!





Jag, Towe och cassandra



Jag, Towe och Cassandra



Jag och Towe

Min dag i bilder och text.

Jag gick upp vid halv 9 i morse med världens ångest inför skolan och allt. Började runt 10 med matte där vi fick tillbaks alla våra prov vi gjort, det såg inget vidare ut. Fick nämligen sammanlagt bara 4 rätt på typ 6 prov. Inte bra Ida, fy! Efter matten hade vi gympa, lika tråkigt och segt som alltid. Efter gympan drog jag och Towe ner till stan innan den sista lektionen skulle börja. Det blev en snabb fika med lite kaffe och kladdkaka, tjock som jag är. Sen sprang jag och Towe förbi HM också, och köpte en mascara till henne. 20 och 3 började den sista lektionen med prov, god luck! Mer behöver jag inte skriva om det..
Och just nu är jag hemkommen från en promenad med pappa vilket var välbehövligt och skönt. Nu väntar tv:n!
Ciao så länge.


RSS 2.0